Kardashianien vaiettu salaisuus – Bruce Jenner haluaa olla nainen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien lahkosta vastikään lähtöpassit saanut Bruce Jenner on aktiivisesti ulkonäköään muokkaava mies. Äskettäin hän kertoi poistavansa aataminomenansa, sitten hän kasvatti pitkät hiukset. Nyt miehen ulkonäköön liittyvä kohu saa jatkoa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kris Jenneristä asumuserossa elävä Bruce Jenner on käyny elämänsä aikana läpi lukuisia kauneusleikkauksia, ja viimeisimmät tempaukset ovat saaneet jotkut epäilemään, että mies olisi pian muuttamassa identieettiään rajusti. Miehen seksuaaliseen habitukseen liittyvät kysymykset nousivat kaikkien huulille Krisistä eroamisen jälkeen, kun julkisuuteen paljastui, etteivät Jennerit ole harrastaneet vuosikausiin seksiä.

Nyt Daily Mail kysyy suoraan, onko Bruce oikeasti vaihtamassa sukupuoltaan? 64-vuotias olympiavoittaja nähtiin nimittäin äsken Malibussa ostoksilla, ja hänen kiiltelevällä kynsilakalla hoidetut kynnet saivat ihmiset hämilleen. Brucen kynsiin oli selkeästi tehty ranskalainen manikyyri, jota näkee yleensä yhtä selkeänä vain naisilla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Brucen ja Krisin yhteiset lapset ovat puolustaneet isänsä uutta ulkonäköä rentona, joka kuvastaa miehen surffarityylistä elämäntapaa. Silti Radar-julkaisu tietää, että Brucen ympärillä on vellonut jo vuosia huhu, että mies on tyttöilyyn taipuvainen. Lisäksi Brucen ex-vaimo on paljastanut miehen pukeutuvan mielellään naiseksi. Bruce on kiistänyt väitteet.

Bruce ja Kris Jennerin teiden eroaminen on vaikuttanut Kardashianin perheen toimintaan. Kim Kardashian ei esimerkiksi kutsunut isäpuoltaan kihlajaisiinsa. Realitymamma Kris Jenner on avautunut viihdelehdille, ja harmitellut päätöstään mennä Brucen kanssa naimisiin. Nainen kertoo katuvansa eniten maailmassa sitä, että erosi aikoinaan Kimin, Khloen, Kourtneyn ja Robertin isästä, Robert Kardashianista.