Irina rantahiekalla – aurinko hyväili täydelllistä vartaloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjän vahvistus maailman mallimarkkinoille, Irina Shayk, tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden kuvista. 28-vuotias nainen syntyi Yemanzhelinskissa tataari-isälle ja venäläiselle äidille, mistä hän on perinyt eksoottiset piirteensä. Tähden mukaan tataarit näyttävät joskus brasilialaisilta.

Irina Shayk vietti äskettäin aikaa Meksikon lomalla. Rannalla loikoillut neitokainen nautiskeli bikineissään auringosta. Kuva on tunnelmallinen kuin postikortti.

Shayk on valloittamassa elokuvamaailmaa, sillä hänet nähdään tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa, jossa näyttelevät myös Dwayne ”The Rock” Johnson ja Rufus Sewell. Mallilla on elokuvassa rooli Herculeksen vaimona. Irina seurustelee tällä erää jalkapallotähti Cristiano Ronaldoa, ja pari on tapaillut vuodesta 2010 lähtien.