Jäätävä katusoittaja villitsee verkossa – soittaa tyhjiä muoviämpäreitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme vuosien varrella kertoneet monista poikkeuksellisen lahjakkaista katutaiteilijoista, jotka ovat niittäneet menestystä katujen lisäksi usein myös internetin maailmassa. Nyt eräs muutama kuukausi sitten YouTubeen päätynyt video katusoittajasta on noussut suureen suosioon.

YouTube
YouTube

Arkistovideo on ihastuttanut jo 1,9 miljoonaa katsojaa ja määrä kasvaa parhaillaan nopeasti. Suuri suosio ei ole videon sisällön puolesta kovinkaan suuri ihme. Videolla nähdään nimittäin nuori mies, joka soittaa kadulla tyhjiä muoviämpäreitä äärimmäisen taidokkaasti.

Kyseessä on mahdollisesti sama nuori mies, jonka Staran toimittaja kuvasi Australian Sydneyn ydinkeskustan kävelykadulla vuoden 2012 maaliskuussa. Tuolloin toimittajan kuvaama video julkaistiin Staran YouTube-kanavalla ja videon voi katsoa myös tästä alta.