One Direction nettipilan kohteeksi: ”Näin laulavat ilman autotunea”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosien varrella verkossa on julkaistu lukuisia salaa nauhoitettuja äänitteitä laulajien todellisesta laulusta, joka on ollut ilman nykytekniikan suomia digitaalisia muutoksia suorastaan surkeaa. Nyt verkossa leviää pilailuvideo, jossa One Direction -yhtyeelle on muka tehty samanlainen tempaus.

Huippusuositun yhtyeen jäsenet osaavat toki oikeasti laulaa, sillä yhtye koottiin television kykykilpailun nuorista tähdistä. Parodiavideolla kuitenkin esitetään miltä yhtyeen laulu voisi kuulostaa, mikäli sen tähdet eivät oikeasti osaisikaan laulaa. Lopputulos on korviasärkevää kuultavaa.

Stara haastatteli One Directionin Zayn Malikia yhtyeen uran alkuvaiheessa vuonna 2011, ja silloin nuori tähti kertoi odottavansa innokkaasti Suomeen saapumista. Kuuntele koko haastattelu tästä. Samalla Zayn lähetti myös terveiset yhtyeen suomalaisille faneille.