Typerä rikollinen kiinni – jakoi poliisin statuksen itsestään Facebookissa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu jatkuvasti uutisia rikollisista, jotka eivät edusta penaalin terävintä kärkeä. Tällä kertaa erään vähemmän välkyn ja lakia pakoilleen miehen pidätykseen johti hänen harkitsematon käytöksensä sosiaalisessa mediassa.

Pennsylvanian Freelandin poliisit olivat etsineet lukuisista rikoksista epäiltyä Anthony James Lescowitch -nimistä miestä heinäkuusta lähtien. Maanantaina paikalliset viranomaiset jakoivat miehen etsintäkuulutuksen Facebook-sivullaan, toivoen jonkun sivun seuraajista tunnistavan Anthonyn.

Jostain syystä Anthony jakoi poliisin statuksen omalla seinällään. Hyvännäköisenä naisena esiintynyt poliisivirkailija lähestyi miestä Facebook-viestin muodossa, ja epäilty lupautui tapaamaan tämän savukkeen merkeissä. USA Today -lehden mukaan Anthony James Lescowitch pidätettiin paikassa, missä ”treffien” oli määrä tapahtua.

Myöhemmin paikalliset poliisit ilmoittivat Facebook-sivullaan Anthonyn tulleen pidätetyksi vain 45 minuuttia etsintäkuulutuksen lisäämisen jälkeen, epäillyn jaettua statuksen omalla seinällään. Miestä epäillään muun muassa törkeästä pahoinpitelystä, ja hänen on määrä astua oikeuden eteen 29. tammikuuta.