21-vuotias Amy Willerton näytti mallia – näin seksikkäältä lenkkeily voi näyttää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Amy Willerton voitti viime vuonna Miss Universe Great Britain -tittelin, ja pääsi edustamaan maataan Miss Universum -kisoihin. Bristolista kotoisin oleva neito on vasta 21-vuotias, mutta on jo menestynyt lukuisissa missikilpailuissa.

Taannoin Amy Willerton nähtiin glamour tihkuvana ilmestyksenä The Wolf of Wall Street -elokuvan ensi-illassa Lontoossa. Nyt hän on ehtinyt jo Yhdysvaltoihin, jossa hänet kuvattiin lenkkeilemässä Hollywoodissa.

21-vuotias Amy Willerton oli viime vuonna mukana I’m a Celebrity, Get Me Out of Here! -realitysarjan uusimmalla kaudella, jota kuvattiin Australiassa. Neito sijoittui viidennelle sijalle kilpailussa. Hänen kerrotaan heilastelevan realitytähti Joey Essexin kanssa. Mies oli myös mukana kyseisessä realityohjelmassa.