Applen maailmankuulu näyteikkuna hajosi: ”Muistuttaa nyt iPhonen näyttöä”

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin lukeutuva teknologiayhtiö Apple on noussut valtavaan menestykseen erityisesti iPhone-älypuhelintensa ansiosta. Laitteissa on kuitenkin ollut matkan varrella jopa suunnitteluvirheitä, joiden takia niiden lasipinnat ovat hajonneet hyvinkin helposti. Lukemattomilla ihmisillä on nytkin taskussaan rikkinäisellä lasilla varustettu iPhone.

Applen lippulaivamyymälä New Yorkissa tunnetaan siitä, että sen edustalla on valtava lasikuutio. Nyt yksi sen valtavista laseista on hajonnut pirstaleiksi, mutta pysynyt kuitenkin pystyssä. Niinpä verkossa levitetään parhaillaan valokuvia rikkinäisestä lasista ja vitsaillaan, että viimeinkin lasi näyttää samalta kuin lukemattomien iPhone-puhelinten näytöt.