Etsintäkuulutettu seksirikollinen suivaantui lehtiuutisesta – soitti poliisille valittaakseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikollisia riittää moneen laatuun, ja osa heistä ei ole mitään älyn jättiläisiä. Nyt brittiläisen James Dunhamin tapaus pistää lukijan raapimaan päätä. 33-vuotias mies joutui taannoin oikeuteen seksin harrastamisesta 14-vuotiaan tytön kanssa.

Itä-Sussexissa asuva Dunham teki kuitenkin viime vuonna katoamistempun kesken oikeuskäsittelyn, eikä hänestä ole kuultu sen jälkeen. Tilanne kuitenkin muuttui, kun etsintäkuulutettu mies soitti poliisille valittaakseen sanomalehtijutusta, jossa hänen tekemänsä rikos oli uutisoitu väärin.

Miestä ei olla puhelinsoitonkaan ansiosta vielä saatu kiinni. Poliisi pyrkii parhaillaan selvittämään seksirikollisen olinpaikan, jotta hänet saataisiin oikeuden eteen vastaamaan teoistaan.