Kim Kardashianille peppuasiantuntija 5 000 dollarin päiväpalkalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian tunnetaan kurvikkaasta vartalostaan ja siitä, että hän pukeutuu mielellään vaatteisiin, jotka myös näitä muotoja esittelevät. Kerroimme äskettäin, kuinka realitykaunottaren mekko oli revennyt jättipepun päällä. Jotta sama ei toistuisi, on hän palkannut itselleen henkilökohtaisen peppustylistin.

Kim Kardashianin kerrotaan palkanneen Kanyen tiimissä työskentelevän Corneilus Clay -nimisen stylistin itselleen peppuasiantuntijaksi, ja miehen tehtävänä on loihtia naisen vaatteista sellaisia, että ne istuvat täydellisesti. Grazia-lehden mukaan 23-vuotiaan stylistin tehtävänä on huolehtia siitä, että naisen jättipeppu pääsee oikeuksiinsa. Mies tienaa työstään 5.000 päivässä ja hänen täytyy olla aina tavoitettavissa puhelinsoitolla.

Kim Kardashian oli äsken menossa Ellen DeGeneresin keskusteluohjelman vieraaksi, kun neitokaisen yllä ollut hame repesi. Kimillä ei jäänyt paljon luppoaikaa ennen show’ta, vaan hän etsi hädän keskellä itselleen uutta asua vanhan tilalle. Tähti onnistui löytämään tilalle lyhyemmän beigen hameen, joka sopi kurvittarelle kuin nappi silmään.