Kimin kaula-aukko ei liikoja peittänyt – rohkea asu Pariisissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitykaunotar Kim Kardashianin ja rap-artisti Kanye Westin otaksutaan astelevan vihille jo tänä vuonna. Kanye on jo palkannut avukseen viisi juhlasuunnittelijaa. Taannoin pariskunnan kerrottiin suunnittelevan kuherruskuukauden viettämistä avaruudessa.

Kim Kardashian ja Kanye West näyttäytyivät äskettäin Pariisin muotiviikoilla, joissa järjestettävissä muotinäytöksissä pariskunnalla oli tietenkin eturivin paikat. Rakastavaiset kuvattiin Pariisin kaduilla, ja Kimillä oli päällään erikoinen hopeinen haalaria muistuttava asuste. Mistään kurahaalarista ei ollut kyse, ja realitykaunottaren asuste tarjosi tietenkin antoisat näkymät hänen muotoihinsa ison kaula-aukon vuoksi.

Alustavien tietojen mukaan pariskunnan hääjuhlia vietetään Los Angelesin lisäksi New Yorkissa ja Miamissa. Laulaja palkkaa häihin tulennielijöitä, akrobaatteja ja hyvän ystävänsä Jay Z:n esiintymään. Kim ja Kanye matkaavat alttarille elefanttien kyydissä ja he ovat pukeutuneet käsintehtyihin Maison Martin Margielan valmistamiin korunaamioihin. Hääpäivää ei ole vielä paljastettu julkisuuteen.