Huh, mikä rantautuminen! Laiva ajoi maihin täyttä vauhtia

Ohhoh! · Stara.fi

Laivojen romuttaminen on nykyisin suurta bisnestä, ja erityisesti Intiassa on kokonaisia rantakaistaleita, joille on ajettu suuria rahti- ja matkustaja-aluksia paloiteltavaksi. Sinne päätyi taannoin myös suomalaisille rakas Finnjet. Nyt verkossa nähdään video tyylikkäästä rantautumisesta.

YouTube
YouTube

Eilen YouTubessa julkaistulla videolla nähdään miten keskikokoinen matkustaja-alus saadaan kätevästi kerralla maihin saakka. Se ottaa nimittäin vauhtia kaukaa mereltä ja karauttaa täyttä vauhtia rantaan rakennetulle luiskalle kahden siinä jo valmiiksi olevan pienen aluksen väliin. Katsoja voi vain kuvitella millaiset tunnelmat aluksen komentosillalla olivat törmäyshetkellä, kun laiva teki viimeisen rantautumisensa.