Ashanti on miesten mieleen – bikinikuvat osoittavat miksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen r&b-laulajatar Ashanti, eli Ashanti Shequoiya Douglas, muistetaan parhaiten männävuosien hiteistään Foolish ja What’s Luv, minkä lisäksi neito tiedetään räppäri Nellyn entiseksi tyttöystäväksi. Laululintunen valmistelee parhaillaan paluuta musiikkimarkkinoille uuden albumin turvin.

BraveHeart-albumi ilmestyy tänä vuonna, ja sitä varten Ashanti on myös luonnollisesti ottanut kuvia promootiotarkoituksessa. Nainen nähdään uusimmissa Instagram-lisäyksissä bikineissään vedessä, ja lopputulos on silkkaa kultaa. Ei ihme, että neidon tiimalasivartalo on herättänyt monen räppärin intohimon – silmänruokaa nimittäin riittää!

33-vuotias Ashanti oli 9,5 vuoden mittaisessa suhteessa räppäri Nellyn kanssa. Pari ehti olla yhdessä vuodesta 2003 lähtien, ja he erosivat vasta vuonna 2012. Kumpikaan ei koskaan myöntänyt mediassa olevansa yhdessä. Ashantin uusi BraveHeart-albumi on saanut jo alkusoittoa, sillä hän on julkaissut siltä kolme singleä. The Woman You Love, I Got It ja Never Should Have ovat kaikki saaneet huomiota urbaaneilla musiikkilistoilla. Tähti on nähty r&b-laulajan uran lisäksi elokuvissa.