Lauren Goodger muotoineen duckface-kuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar ja TOWIE-sarjan entinen tähti Lauren Goodger juhlisti vuoden 2013 päättymistä seksikkäällä pepunheilutusvideolla, jonka julkkis laittoi Instagram-tililleen. Kaunotar on ollut otsikoissa painonsa takia, ja hänen on käsketty useasti laihduttaa.

28-vuotias tähti ei ole tässä onnistunut yrityksistä huolimatta, ja Lauren nähdään otoksissaan usein runsaan muodokkaana. Duckface-poseerauksesta tunnettu Goodger on vetänyt huulensa mutrulle kuvasarjaa varten. Katsoja huomannee huulten sijaan kuitenkin tähden uhkean poven.

Brentwoodista, Essexistä kotoisin oleva Goodger lähti TOWIE-sarjasta vuonna 2012. Hän ehti olla mukana ohjelman näyttelijäkastissa parin vuoden ajaan. Nainen odotti aikoinaan TOWIE-kollegansa Mark Wrightin kanssa yhteistä lasta, mutta pari päätyi aborttiin. Hän oli vuosina 2012 -2013 suhteessa Jake McCleanin kanssa. Tähti on sittemmin nauttinut sinkkuelämästä.