Pilkkijälle VALTAVA saalis – tässäkö uusi maailmanennätys?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa pilkkikelit alkavat olla pian parhaimmillaan, kunhan pakkaset hieman hellittäisivät. Kylmä keli on kuitenkin saanut monin paikoin jääpeitteestä paksun ja kovan. Pian saadaan siis ihastella pilkkijöiden saaliita niin sosiaalisessa mediassa kuin lehdissäkin.

YouTube
YouTube

Uusi pilkkimisen maailmanennätys on kuitenkin mahdollisesti tehty nyt Kanadassa. Ainakin kalastajien itsensä mielestä. Verkossa on nimittäin julkaistu näyttävä video pilkkisaaliista, jollaista ei tule ihan heti toista vastaan. Kyseessä on valtavan kokoinen 111 senttiä pitkä harmaanieriä, jonka hädin tuskin mahtuu pinnalle jo valmiiksi suuresta reiästä.

Wikipedian mukaan maailman suurin harmaanieriä saalistettiin Great Bear Lakella vuonan 1995 ja se oli 33 kiloa painava ja 150 senttiä pitkä. Kyseessä ei kuitenkaan ilmeisesti ollut pilkkimisellä saalistettu kala.

PÄIVITYS: Järvitaimen korjattu harmaanieriäksi.