Courtney Stodden lähti lenkille – vähemmästäkin miehet pysähtyvät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sinkkuuntunut kohujulkkis Courtney Stodden värjäsi äskettäin blondit kutrinsa tummiksi. Neitokainen on tavattu myös enemmän bilettämässä, kun hän pääsi pois 53-vuotiaan aviomiehensä Doug Hutchisonin valvovan katseen alta. Ex-pari on edelleen hyvissä väleissä.

Nyt Courtney on nähtävästi alkanut myös pitää huolta kunnostaan, sillä Twitter-blogiin löysi tiensä rintava juoksukuva. Stodden on otoksessa lenkillä, mutta hän on kuitenkin löytänyt aikaa pienen selfie-otoksen ottamiselle. Kuvan pääosassa ovat julkkiksen paljon huomiota saaneet silikonirinnat.

Teinivaimon leima tuli Courtney Alexis Stoddenille siitä, että hän meni 17-vuotiaana naimisiin isänsä ikäisen näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Liitto kesti 2,5 vuotta ja päättyi vuoden 2013 marraskuussa. He asuvat edelleen saman katon alla, vaikka elävätkin eri elämää. 19-vuotias kaunotar on yrittänyt laulajanuraa ja julkaissut muutamia sinkkuja, kuten kappaleet Car Candy ja Crazy.