Joanna Krupan kireä mekko ei muotoja piilotellut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Real Housewives of Miami -realityohjelmasta tuttu mallikaunotar Joanna Krupa nähtiin uudenvuodenaattona juhlimassa ilman miestään Romain Zagoa. Miamin yöelämässä juhlinut neito tarjosi silmänruokaa muun muassa paljastavalla asullaan.

Kaunotar nähtiin äskettäin Gimme Shelter -elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa. Joanna oli verhonnut treenatun vartalonsa vihreään piukkaan leninkiin, joka korosti tähden muotoja. Hiuksensa vaaleaverikkö oli asetellut kauniille nutturalle.

Puolalais-amerikkalainen malli ja näyttelijätär Joanna Krupa on nähty useissa televisio-ohjelmissa. Hän on vieraillut Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa -ohjelmissa. Neidon kerrotaan toivovan perheenlisäystä, ja hänen unelmansa on saada kaksoset, poika ja tyttö.