Tämä mies oli ennen maailman lihavin – uskomaton muodonmuutos miljoonalla eurolla

Lifestyle · Stara.fi

Kerroimme taannoin maailman entisen lihavimman miehen Paul Masonin koetuksista. Mies painoi suurimmillaan 380 kiloa, mutta hänen henkensä pelastettiin leikkauksella. Sittemmin ongelmana oli roikkuva iho. Brittimiehen hoitokuluihin on mennyt jo yli miljoona euroa.

YouTube
YouTube

Huima laihtuminen toi Paulin elämään myös rakkauden. 40-vuotiaan normaalipainoisen Recebba Mountainin sydän on alkanut sykkiä miehen suuntaan. Pari esiintyi yhdessä ABC-kanavan The View -ohjelmassa, ja nainen kosi ylipainoista poikaystäväänsä ohjelmassa. Mountain paljasti samalla myös sen, miten hän päätyi rakastumaan Masoniin.

Tyttöystävä kertoi halunneensa aluksi vain auttaa miestä, kunnes romanttiset tunteet tulivat kuvaan. Hänen mukaansa Paulin on vielä käsiteltävä monia asioita ennen kuin he ovat pariskuntana valmiita astelemaan alttarille. Pari kerää parhaillaan rahaa leikkaukseen, jolla Masonin ylimääräinen roikkuva iho voitaisiin poistaa leikkauksella.