Adele voitti kymmenennen Grammynsa – oli sängyssä voittohetkellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajalegendan maineen muutamassa vuodessa saanut Adele on voittanut urallaan lukuisia viihdealan palkintoja, ja etenkin vuonna 2011 ilmestynyt 21-levy rohmusi pokaaleja takan reunalle. Nyt yhdeksän pystin palkintorivi sai jatkoa, kun Adelen Skyfall-kappale voitti naisen 10. Grammynsa.

Adele voitti Skyfallilla Best Song Written For Visual Media -katergorian, mutta nainen ei päässyt itse paikalle hakemaan kunnia-arvoista pystiä. Hän kirjoitti Twitteriin, että toivoisi olevansa juhlissa, mutta hän makaa jo sängyssä. Nainen on ilmeisesti uupunut lapsiarjestaan ja päätti viettää Grammy-gaalaa rauhallisemman illan. Hän kuitenkin toivotti kaikille upeaa juhlaa.

Adele sai vuoden 2012 lokakuussa esikoispoikansa Angelon avopuolisonsa Simon Koneckin kanssa. 25-vuotias poppari asuu pesueineen onnellisesti Länsi-Lontoossa. Neitokaisen epäiltiin äskettäin menneen salaa naimisiin, mutta huhuille ei olla saatu vahvistusta.