YouTube-käyttäjällä oli liikaa vapaa-aikaa? Teki hulvattoman oravavideon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oravat, nuo metsien pienet puuhkahännät, päätyvät ajoittain verkkovideoille. Kerroimme taannoin kissan ja oravan kohtaamisesta, joka päättyi kahakointiin. Röyhkeä kurre onnistui tunkeutumaan sisälle erääseen taloon, mutta kissa hääti sen äkkiä pois paikan päältä.

YouTube
YouTube

Nyt YouTube-palveluun on päätynyt video, joka todistaa, että sen käyttäjillä on välillä liikaa luppoaikaa. Verkkovideolle päätyi nimittäin kuistilla seisoskeleva orava, joka mäyssää suussaan pähkinän palaa. Luova videontekijä on laitanut kuitenkin sanat pikkueläimen suuhun, ja tuloksena on hymyilyttävä video.

Orava kiittelee saamistaan saksanpähkinöistä ja kehuu niiden antajaa maailman ihanimmaksi ihmiseksi. Mitä luulet – näinkö oravat tosiaan puhuisivat, jos niiden ääntely pystyttäisiin kääntämään ihmiskielelle?