Kourtney Kardashian julkaisi MILF-selfien

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta pinnalle ponnahtanut Kourtney Kardashian lomailee parhaillaan Meksikossa. Neitokainen ehti päätyä jo paparazzikuviin Penelope-tyttären kanssa. Nyt neito julkaisi myös itse näyttävän poseerauksen Instagram-sivustolla.

Kourtneytä on kosiskeltu tämän lasten isän Scott Disickin kanssa omaan realitysarjaan. Vielä pikku perhe ei ole tähän suostunut, vaikka nainen ei pelkää huomion keskipisteessä paistattelemista. Tummahiuksinen julkkis otti lähikuvan rintavista bikinimuodoistaan, ja lisäsi tililleen kuvan faniensa iloksi.

Viime aikoina Kourtney Kardashian ei ole paistatellut otsikoissa – johtuen todennäköisesti siitä, että muut hänen perheensä jäsenet ovat saaneet enemmän palstatilaa eroillaan ja kihlautumisillaan.

34-vuotias Kourtney Kardashian varttui Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän sai mediahuomiota ensin ystävystymällä Paris Hiltonin kanssa. Kourtney on yhdessä siskojensa Kimin ja Khloen kanssa lanseerannut useita vaatemallistoja ja tuoksuja. Hän on ollut Scott Disickin kanssa yhdessä vuodesta 2007 lähtien. Heillä on yhteiset lapset, Mason ja Penelope.