Hai hyökkäsi lääkärin kimppuun: Mies puukotti hain, tikkasi haavansa ja meni oluelle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tosielämässä tavataan aika ajoin kylmäverisen tyynesti toimivia ihmisiä, joita ei hätätilannekaan saa pois tolaltaan. Eräs tällainen oman elämänsä Crocodile Dundee oli uusiseelantilainen James Grant. Lääkäri oli kalassa, kun hänen kimppuunsa hyökkäsi hai.

Grant yritti viestiä asiasta rannalla oleville ystävilleen, mutta he eivät uskoneet hänen huutojaan todeksi. Mies toimi omin päin, ja onnistui karkottamaan hain puukottamalla sitä. Tämän jälkeen lääkäri ui rantaan, ja tikkasi omat haavansa.

Ennen sairaalareissua hän pysähtyi vielä paikallisessa tavernassa oluella. Siellä hänelle laitettiin myös side jalassa olevaan puremahaavaan. Mies palasi radio-ohjelmassa dramaattisiin tunnelmiin.

– Katsoin taakseni, että kuka se oli ja järkytyin. Ajattelin, että hittolainen! Nyt se otus pitää saada pois jalastani. En tiedä, kuinka tehokasta se oli. Se päästi irti, kun pistin siihen muutaman reiän, kertoi James Grant Radio New Zealand -lähetyksessä.