Harman Kardonin uusi äänentoistosarja kätkeytyy keittiökaappeihin

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotibileiden suosituin huone on lähes poikkeuksetta keittiö. Hollantilainen Verburg Audio on nyt tarttunut haasteeseen ja tuonut markkinoille keittiöhifistelijän unelman, kun se julkisti Harman Kardonilta MaestroKitchen-äänentoistojärjestelmän juuri keittiökäyttöön.

maestrokitchen28012014

Järjestelmä upotetaan keittiön kaapistoon, jolloin näkyviin jää ainoastaan lasinäyttö moniväriruudulla. Musiikkia pystyy kuuntelemaan radiosta, CD-levyltä, USB-tikulta ja ulkoiselta MP3-soittimelta. Bluetooth-adapteri mahdollistaa musiikin kuuntelun järjestelmän kautta myös matkapuhelimesta tai kannettavalta, jolloin jokainen juhlija pöydän äärestä pystyy vaikuttamaan taustalla soiviin biisivalintoihin.

Switchboxin avulla musiinkin pystyy siirtämään lisäkaiuttimien myös esimerkiksi olohuoneeseen. Uutta 1.299 euroa maksavaa järjestelmää myy Suomessa tällä hetkellä vain Keittiötieto.fi -verkkopalvelu.