Harry Styles kiinni housut nilkoissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -yhtyeen laulaja Harry Styles on ollut viime aikoina otsikoissa siksi, että hän aloitti suhteen Kardashianien mallilupauksen, Kendall Jennerin kanssa. Pari on keskustellut jo suhteen rajoista, ja poppari on suhtautunut nuivasti kaunottaren tv-julkisuuteen.

19-vuotias laulajakomistus nauttii bileistä, nopeista autoista ja eksoottisista lomista. Loppujen lopuksi Harry on kaikesta glamourista huolimatta ihan tavallinen teinipoika, joka voi pissata humalassa puskaan. Tällainen ratkiriemukas otos on nyt levinnyt verkossa, ja syyllinen lienee räppäri Sir Mix-A-Lot.

Styles kirjoitti Twitter-blogiinsa sunnuntaina kyseisen herran olevan ongelmissa. Pian tämän jälkeen mies twiittasi uudelleen paljaspeppuisen otoksen, jossa hyväntuulinen Styles virtsailee kaikessa rauhassa vihreään pensaikkoon. Räppäri kommentoi asiaa koomiseen tyyliin.

– Harry Styles, sinulla on söpö peppu. Kuka sai sinut kiinni pissaamasta puskaan? Klassista! Hetkonen…. Se on minun taloni! Nuo ovat minu puskani! Kirjoitti mies Twitter-blogiinsa.

Harry Styles on bongattu Yhdysvalloista useaan otteeseen viime viikkoina. Häntä on nähty Los Angelesissa ja Utahissa Sundance Film Festival -tapahtumassa. Poppari nähtiin Kendall Jennerin kanssa Eagles-yhtyeen konsertissa aiemmin tässä kuussa. Naistenmiehen maineen saanut tähti paljasti äskettäin Fabulous-lehdelle olevansa hieman huolissaan siitä, mitä toiset ajattelevat hänen naisseikkailuistaan. Laulaja ei haluaisi, että ihmiset pitäisivät häntä k*sipäänä.