Harvinaisuus myynnissä Nettiautossa: ”Ole oman elämäsi Michael Knight!”

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen 1980-luvulla lapsena tai nuorena elänyt muistaa takuuvarmasti vuosikymmenen kovimman televisiosarjan ja sen tähdet. Ritari Ässä -sarjasta nousi valtava kansainvälinen televisioilmiö, kun K.I.T.T. -auto ja Michael Knight olivat sankareita.

Nettiauto
Nettiauto

David Hasselhoffiksi David Hasselhoffin paikalle suomalaisen on vaikea enää tässä vaiheessa päästä, mutta nyt on kuitenkin hyvä tilaisuus saada toteutettua lapsuuden unelma lentävästä autosta ja Turbo Boostista.

Nettiautossa on nimittäin parhaillaan 9.000 euron hinnalla myynnissä kittimäiseksi muokattu Pontiac Firebird vuosimallia 1988. Alkuperäinen K.I.T.T. oli tosin Pontiac TransAm. Orivedellä sijaitseva auto ei tosin lennä, mutta menopeli on kuitenkin varustettu sähköikkunoilla ja manuaalisesti avautuvalla katolla.

– Ole oman elämäsi Michael Knight ;) ilmoituksessa hehkutetaan.