Paula Pattonin rohkea iltapuku säväytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Paula Patton tunnetaan esimerkiksi elokuvista Hitch, London, Mirrors, Precious ja Mission: Impossible – Ghost Protocol. 37-vuotias seksipommi on naimisissa r&b-tähti Robin Thicken kanssa. Taannoin Robin paljasti kuuntelevansa omaa musiikkia rakastellessaan vaimonsa kanssa.

Pariskunta tukee toisiaan urillaan, ja Paula muun muassa yllytti taannoin miestään ottamaan alastomia malleja Blurred Lines -musiikkivideolle. Patton on itsekin aikamoinen kurvikaunotar. Pariskunta kuvattiin viikonloppuna Grammy-gaalan ennakkobileissä The Beverly Hilton -hotellissa, jossa Paula oli pukeutunut paljastavaan punaiseen iltapukuun.

Paula Patton on kokeillut laulajattaren uraa, sillä hänen ääntään kuultiin Usherin Confessions-albumilla. Nainen alkoi deittaillla Robin Thickeä jo teini-ikäisenä. Pari meni naimisiin vuonna 2005, ja heillä on vuonna 2010 syntynyt Julian-poika. Patton esiintyy tänä vuonna muun muassa elokuvissa 2 Guns ja Baggage Claim.