Hohtava iltapukutrendi leviää – tältä näytti Grammy-gaalassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Grammy Awards -tapahtumassa laitetaan paremmuusjärjestykseen musiikkialan menestyneimmät artistit ja heidän tuotantonsa. Gaalan historiassa on nähty myös toinen toistaan upeampia esityksiä maailmanluokan tähdiltä. Oma lukunsa on Grammyjen pukuloisto.

Keräsimme ihailtavaksi 56. kerran järjestetyn gaalan upeimmat asut, ja niiden lumoavat kantajat. Joukosta erottui selvästi trendi, jossa kullan- ja hopeanhohtoisuus sekä muut hohtavat sävyt ovat valtaamassa nopeasti punaisia mattoja.

Räppäri Wiz Khalifan vaimo Amber Rose kantoi esimerkillisesti kurvinsa kultaisessa leningissä. Alicia Keys osasi myös kerätä katseet Los Angelesin Staples Centerissä sinisessä tiimalasivartaloa korostavassa mekossa.

Seurapiirikaunotar Paris Hiltonin osittain läpinäkyvä valkoinen asu tuli huomatuksi punaisella matolla. Poppari Pinkin punainen mekko noudatti hillittyä linjaa – paitsi räväkän värinsä puolesta. Katy Perry taas hehkui valkoisessa asussaan. Mallikaunotar Chrissy Teigenin, laulaja Taylor Swiftin ja brittipoppari Rita Oran leningit noudattivat tapahtumassa pinnalla ollutta metallisävyjen linjaa.