Kate Moss eroottisen synkissä mainoskuvissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supermalli Kate Moss on eräs maailman ikonisimmista mallikaunottarista. Muotiuransa lisäksi hänet tunnetaan railakkaasta elämäntyylistään. Hänellä on nimittäin ollut ongelmia esimerkiksi päihteiden käytön vuoksi.

Hiljattain 40 vuotta täyttänyt huippumalli nähdään nyt Alexander McQueen -muotimerkin tuoreissa mainoskuvissa. Valokuvaaja Steven Kleinin otokset uhkuvat synkkää eroottista henkeä, ja Daily Mail -lehden mukaan niiden esikuvana on toiminut 1960-luvun sarjamurhaajaelokuva Peeping Tom.

Äsken 1990-luvulla uransa huipulle nousseen Kate Mossin huhutaan pokaavan pian yhden Britannian halutuimmista titteleistä, eli brittiläisen imperiumin ritarikunnan myöntämän OBE-arvonimen. Kate Moss nähdään parhaillaan lehtikioskeissa myytävän Playboy-lehden 60-vuotisnumeron kannessa. Huippumalli poseeraa kansikuvassa päässään lehden ikonisiksi muodostuneet puputyttökorvat. Playboyn tammikuun 2014 numerossa juhlitaan sekä miestenlehden 60. juhlavuotta että Kate Mossin 40-vuotissyntymäpäivää.