Mies käveli tuntikausia rantahiekalla – uskomaton tulos paljastui vasta ilmakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miehestä, joka ihmetytti silminnäkijöitä kävelemällä päättömän oloisesti tuntikausia samalla pienellä alueella. Tuolloin vasta ilmakuvista paljastui miten upeita teoksia hän oli lumeen loihtinut pelkästään tamppaamalla lunta. Katso kuvat tästä.

YouTube, Andres Amador
YouTube, Andres Amador

Nyt verkossa hurmaa uskomattoman upeilla teoksillaan lumimiehen hengenheimolainen, sanfranciscolainen taiteilija Andres Amador, joka käyttää alustana lumen sijaan hiekkarantojen hiekkaa. Oheisella esittelyvideolla hän kertoo hakevansa kuviot luonnosta ja tekevänsä mielellään niin suuria kuvia kuin rannalle mahtuu.

YouTube, Andres Amador
YouTube, Andres Amador
YouTube, Andres Amador
YouTube, Andres Amador
YouTube, Andres Amador
YouTube, Andres Amador