Patikkaretken maisemat kohdallaan – MTV-teinivaimon silikonit pääosassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kohublondi Courtney Stodden on näyttänyt ottavan ilon irti sinkkuelämästään erottuaan aviomiehestään Doug Hutchisonista. 19-vuotias brunette tuli julkisuuteen eroilmoituksen kanssa viime marraskuussa. Hänet muistetaan Couple’s Therapy -realitysarjasta ja Brittien julkkisten Big Brother -ohjelmasta.

Nyt Courtney Alexis Stodden on julkaissut Twitter-blogissaan urheilullisen kuvan, jonka neito nappasi ennen patikkaretkeä. Julkkis oli osannut valita vaatteensa oikein, sillä tähden runsas silikonipovi oli tursuta esiin topin kaula-aukosta. Tämä varmasti miellytti tähden miesihailijoita.

Teinivaimo kertoi taannoin näkevänsä itsensä feministinä, koska hän haluaisi naisten voivan korostaa ulkonäköään mielensä mukaan. Courtney toivoisi kaikkien naisten tukevan toisiaan kritisoimisen sijaan. Neitokainen neuvottelee mahdollisesti uusista tv-diileistä, sillä hänet ikuistettiin äskettäin päivällisellä tuottaja David Weintraubin kanssa. Mies tunnetaan parhaiten tuottamistaan realityohjelmista.