Mies oppi tanssimaan vuodessa – kuvasi edistymisensä videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanssiminen vaatii fysiikkaa, rytmitajua, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Liikeiden opetteleminen saattaa viedä vuosia. Taannoin uutisoimme naisesta, joka kouluttautui vuodessa kömpelöstä liikkujasta taitavaksi tanssijaksi. Hän oli koostanut edistymisestään Youtube-videon.

tanssija31012014

Nyt Neiland-nimimerkillä esiintyvä Youtube-käyttäjä on toteuttanut samanlaisen tempauksen. Vain muutamia tavanomaisia tanssiliikkeitä tuntenut mies päätti opetella vuoden aikana sujuvaksi tanssijaksi. Hän kuvasi edistymistään videolle.

Nyt Michael Jacksonia ihaileva ja tämän inspiroima mies on julkaissut koosteen kuvaamastaan materiaalista Youtubessa. Miehen edistyminen on ihailtavaa, ja osoittaa, että kovalla ja ahkeralla harjoittelulla voi todellakin saada tulosta aikaan.