Näyttävä luonnonilmiö Kanadassa – sumu peitti kaiken alleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sääilmiöt kiehtovat ihmisiä, vaikka ne saattavat joskus hankaloittaa elämää huomattavasti. Olemme kertoneet eri puolilla maailmaa kuvatuista myrskyistä, ukkosista ja sumurintamista. Nyt vuoronsa saa taideprojektina kuvattu video kanadalaisen kaupungin yllä leijuvasta sumusta.

YouTube
YouTube

Wayne Lam on julkaissut YouTubessa näyttävän videon Vancouverin yllä leijuvasta sumuverhosta, joka hänen mukaansa on tyypillinen näky tammikuussa. Kuvaaja kertoo, että sakea sumu hankaloittaa kaupungissa liikkumista, mutta se näyttää erityisen kauniilta pilviverhon yläpuolelta kuvattuna.

Kuvausprojekti käynnistyi aamuviideltä ja sumu houkutteli myös muita kuvaajia ikuistamaan upeaa ilmiötä paikalliseen Cypress Mountainin laskettelukeskukseen. Video on time-lapse -tekniikalla toteutettu kunnianosoitus luontoäidille, joka ei kysy lupaa tai tarvitse syitä luonnonilmiöidensä tehtailemiseen.