Kosti vanhan kaunan: Ravintolapäällikkö sylkäisi poliisin pizzaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ravintolat ja pikaruokaketjut nousevat silloin tällöin otsikoihin, kun asiakkaat löytävät ruokansa seasta jotain sinne kuulumatonta. Toisinaan ravintolaketjujen työntekijät sortuvat älyttömiin tekoihin, ja nyt erään Pizza Hutin ravintolapäällikön tempaus on saanut ihmiset etomaan.

Tennesseen Pizza Hut -ravintolassa johtavassa asemassa työskentelevä nainen ei ole alansa kuuliaisin ammattilainen, sillä hän sylkäisi tarkoituksella valmiin pizzan päälle. Asiakkaana sattui olemaan naisen kanssa rattijuopumusasioissa tekemisissä ollut tuttu poliisi, jonka pidätys saattoi naisen taannoin kahdeksi päiväksi vankilaan ja sakkorangaistukseen.

Ravintolassa työskennellyt nainen tunnisti poliisin välittömästi ja mies huomasi naisen omituisen käyttäytymisen pöydästä käsin. Ravintolapäällikkö ei ilmeisesti muistellut miestä hyvällä tai oppinut virheistään. Poliisi pidätti naisen kostoyrityksen takia häiriökäyttäytymisestä, Gawker uutisoi.