Äiti sai liput Super Bowliin – purskahti vuolaaseen itkuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sunnuntaina pelattava 48. Super Bowl -ottelu kerää miljoonayleisön televisioiden ääreen. Harva pääsee seuraamaan paikan päältä pelissä toisiaan vastaan taistelevien Denver Broncosin ja Seattle Seahawksin peliä.

YouTube
YouTube

Nyt eräs poika yllätti äitinsä ostamalla liput loppuotteluun ja lennot Seattlesta kilpailukaupunki New Jerseyhin. YouTube-videolla näytetään äidin uskomaton reaktio, sillä nainen ei ole pysyä tajuissaan saadessaan tietää, että pääsee seuraamaan ottelua paikan päälle. Tilaisuus on varmasti ainutlaatuinen.

Seattle Seahawksin fanit ovat saaneet kunnian olla maailman kovaäänisin yleisö. Urheilukatsomoissa huudetaan ja lauletaan antaumuksella. Sanotaankin, että pelissä mukana elävä fanilauma on kuin kuudes kenttäpelaaja. Seahawks-fanien kannatushuutojen ennätykseksi mitattiin taannoin 131,9 desibeliä. Kovaääniset katsojat saattavat joskus häiritä vastapuolella pelaavaa joukkuetta siinä määrin, ettei pelaajille jää kotiinviemisiksi muuta kuin hiki ja tappio.