Iron Maidenin Bruce Dickinson: ”En välitä paljonko lataat musiikkiamme ilmaiseksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Iron Maiden -yhtyeen laulaja Bruce Dickinson vieraili tällä viikolla Tampereella järjestetyssä liike-elämän seminaarissa, jossa hän kertoi yhtyeestään ja sen liiketoiminnasta. Yksi merkittävä ja nopeasti kasvava osa-alue on yhtyeen oma olutmerkki.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Iron Maiden julkaisi taannoin Britanniassa oman Trooper-oluensa, jonka kehityksessä Bruce Dickinson oli itse vahvasti mukana. Ensin yhtyeelle ehdotettiin oman punaviinin tekemistä, mutta yhtye halusi mieluummin oman oluen. Nykyisin Trooper on Dickinsonin mukaan Ruotsissa toiseksi suosituin tuontiolut. Tavoitteena on tuottaa olutta tänä vuonna kuusi miljoonaa litraa.

– Minä en välitä kuinka paljon meidän musiikkiamme lataat netistä ilmaiseksi tai mitä teet kuunnellessasi sitä, kunhan juot oluttamme. Olut ei koskaan lopu, joten sen kun lataat, lataat ja lataat ilmaiseksi. Kunhan juot oluttamme, Bruce Dickinson totesi Tampereella.

Kuva: Iron Maiden Beer
Kuva: Iron Maiden Beer