Shokkikuvat! Kardashianien isä muuttuu naiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken, kuinka Bruce Jenner on käyny elämänsä aikana läpi lukuisia kauneusleikkauksia, ja viimeisimmät tempaukset ovat saaneet jotkut epäilemään, että mies olisi pian muuttamassa identieettiään rajusti. Nyt julkisuuteen on noussut kuvia, jotka puhuvat puolestaan.

Bruce Jenner ikuistettiin kameran linssille erittäin naismaisen näköisenä, kun hän oli poistumassa Los Angelesissa sijaitsevalta kauneusklinikalta. Mies näyttää kuvissa meikatulta, eikä häntä ole enää tunnistaa samaksi henkilöksi, joka toimi Kardashianien perheen päänä vielä hetki sitten. Miehen epäillään käyneen vihdoin poistattamassa aataminomenansa, Daily Mail raportoi.

Miehen seksuaaliseen habitukseen liittyvät kysymykset nousivat kaikkien huulille Kris Jenneristä eroamisen jälkeen, kun julkisuuteen paljastui, etteivät Jennerit ole harrastaneet vuosikausiin seksiä. Brucen ympärillä on lisäksi vellonut jo pitkään huhu, että mies on tyttöilyyn taipuvainen. Myös Brucen ex-vaimo on paljastanut entisen olympiavoittajan pukeutuvan mielellään naiseksi. Bruce on kiistänyt väitteet.