Heidi Klum on taas sinkku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksasta kotoisin oleva huippumalli Heidi Klum erosi pari vuotta sitten laulaja Sealista ja vaihtoi aviomiehen henkivartijaansa Martin Kirsteniin. Supermalli paljasti henkivartijamiehen edustavan hänen unelmien miestyyppiä, mutta nyt suhde on päättynyt rakkauden puutteesta.

41-vuotias Heidi Klum erosi Martin Kirstenistä puolentoista vuoden seurustelun jälkeen ja kertoi, että hän on ollut jo tovin tyytymätön suhteeseen. Touch Weekly -lehden mukaan Heidi ymmärsi nopeasti, että ei rakastanutkaan henkivartijaansa, vaikka hän sai miehestä erinomaisen tuen Sealista eroamisen jälkeen.

Ero ei ollut helppo, sillä Martin tuli hyvin toimeen Heidin neljän lapsen kanssa. Supermalli ei kertomansa mukaan pidä sliipatuista miehistä. Naisen makuun ovat ennemmin tavallisiin tai ehkäpä jopa hieman rentoihin vaatteisiin pukeutuvat kaksilahkeiset. Huippumallilla on Sealin kanssa kolme yhteistä lasta sekä laulaja-exän adoptoima 7-vuotias Leni-tytär supermallin aiemmasta liitosta.