Jennifer Lawrence nakuili – upeat kurvit Mystiquen vartalomaalissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oscar-voittaja Jennifer Lawrencea on tituleerattu erääksi Hollywoodin lupaavimmista kyvyistä. Näyttelijätär nähtiin vuonna 2011 mukana X-Men: First Class -elokuvassa, jossa hän esitti Mystikko-nimistä hahmoa. Neito uusii roolinsa tulevassa X-Men: Days of Future Past -elokuvassa.

jenniferlawrence02022014a

Nyt Empire-lehti on hypettänyt kyseistä elokuvaa ja laittanut sen 25 hahmoa 25 erilaiseen maaliskuun kansikuvaansa. Upein otoksista lienee se, jossa muodokasvartaloinen Jennifer Lawrence nähdään sini-ihoisena Mystikkona. Vaaditaan seitsemän tuntia ja kuusi naista maalaamaan tähteä, jotta hän muuntautuu pahanilkisen seksikkääksi hahmoksi.

20th Century Fox
20th Century Fox

X-Men: Days of Future Past -elokuvassa nähdään Lawrencen ohella James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Peter Dinklage, Patrick Stewart, Ian McKellen, Hugh Jackman ja muun muassa Anna Paquin. Elokuva on X-Men-elokuvasarjan seitsemäs osa. Kyseinen elokuva tulee valkokankaille Yhdysvalloissa 23. toukokuuta 2014.