Nettisivu ”parantaa” hevilevyjen kansia – tässä tuloksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Metallimusiikin piireissä ollaan totuttu varsin synkkään kuvastoon. Yhtyeiden levyjen kannet ovat lajityypin historian alusta alkaen olleet täynnä mitä erikoisempia hirviöitä, demoneita ja muuta painajaismaista kuvastoa, puhumattakaan bändikuvissa vakavamielisesti kädet puuskassa seisovista muusikoista.

Parodiasivusto Metal albums with googly eyes
Parodiasivusto Metal albums with googly eyes

Metal Albums With Googly Eyes -blogi kuitenkin osoittaa, että synkkäsävyisestäkin kuvastosta voi yksinkertaisella tavalla repiä huumoria.

Blogissa esitellään metalliyhtyeiden kansia, joihin on lisätty erilaisissa harrastekaupoissa myytäviä humoristisia askartelusilmiä. Lopputuloksena on matalaotsaista, mutta varmasti vakavimmankin hevipuristin nauruhermoja koettelevaa materiaalia.