62-vuotias alusvaatemalli poseeraa kohutussa kampanjassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Atlantin toisella puolella vaikuttava vaateketjujätti American Apparel nousee aika ajoin otsikoihin rohkean ja kokeellisen mainontansa ansiosta. Nyt julkisuuteen on noussut kampanja, jossa yhtiön alusvaatemallina nähdään 62-vuotias isoäiti.

American Apparel
American Apparel

Vanhempi nainen osoittaa, että kauneudella ei ole Parasta ennen -päiväystä. Jacky O’Shaughnessy kiinnitettiin American Apparel -ketjun malliksi jo vuonna 2011, ja aluksi kuusikymppinen nainen mainosti brändin urheiluvaatteita. Myöhemmin hän pääsi yrityksen alusvaatemalliksi osoittaakseen, että alusvaatteita käyttävät kaiken ikäiset, kokoiset ja näköiset naiset – ja näyttävät usein kauniimmalta kuin muoviset ihmisten irvikuvat.

American Apparel
American Apparel

International Business Times -lehden mukaan Jacky on saanut runsaasti positiivista palautetta etenkin keski-ikäisiltä naisilta Facebookissa. American Apparel järjesti taannoin mainosmielessä kilpailun, jossa haettiin maailman parasta peppua. Sittemmin yrityksen kohua aiheuttaneessa kampanjassa nähtiin alastoman mallinukkejoukon kanssa rinnat paljaana poseeraava tumma kaunotar.