Lasvegaslaisen klubin jyrkät DJ-säännöt: ”LMFAO, Guetta ja Avicii kielletty, ei biisitoiveita!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Klubeilla ja yökerhoissa on aina ennalta määrätty musiikkilinja, joka on joissain paikoissa jopa ehdoton ohjenuora. Näin ainakin Las Vegasissa sijaitsevalla AFTER-klubilla, jonka DJ-ohjeistus leviää parhaillaan netissä. Siinä nimittäin kielletään paljon olennaisia asioita.

Ensinnäkin DJ ei saa soittaa hiphopia eikä useimpia nykyisin valtavan suosittuja elektronisen musiikin supertähtiä, sillä kieltolistalla ovat muun muassa David Guetta, Avicii, LMFAO, Afrojack, DJ Tiesto, Deadmau5, Hardwell ja Calvin Harris.

Lisäksi – onneksi – kielletään valmiit miksaukset, joilla monet DJ:ksi itseään väittävät huijaavat yleisöään. Kiellettyjä ovat myös Seraton ja Traktorin käyttäminen ilman asianmukaista ohjainta, joka edellyttää niin sanottua hands on -miksaamista. Lopuksi kielletään vielä kaikenlaisten toiveiden vastaanottaminen ja spiikkaaminen.

WhiteRaverrafting.com
WhiteRaverrafting.com