Tässä se on! Kaikkien aikojen paras bikinikuva valittiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen urheilulehti Sports Illustrated on esitellyt kansikuvissaan historian aikana toinen toistaan upeampia bikinikaunottaria aina Kate Uptonista Tyra Banksiin ja Nina Agdaliin. Lehti täyttää tänä vuonna 50 vuotta.

sportsillustrated05022014

Sports Illustrated juhli vuosikymmeniään näyttävästi kutsuvierastilaisuudessa. Tapahtumassa palkittiin myös lehden kaikkien aikojen parhain uimapukukuvalla varustettu kansi. Palkinnon ojentaneet Steven Tyler ja Heidi Klum julistivat voittajaksi vuonna 1989 julkaistun Kathy Irelandin bikinikuvan. Ruskettunut Kathy poseeraa alkuperäisessä kuvassa polvillaan keltaisissa bikineissä intensiivisesti kameraa tuijottaen.

Yhdysvaltalainen Kathy Ireland on yksi menestyneimmistä uimapukumalleista kautta historian, mitä tulee hänen taloudelliseen osaamiseen. Nainen on nimittäin leiponut yrityksestään maailmanlaajuisesti menestyneen ja häntä pidetään maailman rikkaimpana mallina.