Harvinainen kuokkavieras videolle – kirahvi ilmestyi yllättäen ravintolaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Villissä luonnossa elävät suurehkot eläimet herättävät takuuvarmasti huomiota, jos ne viedään pieniin tiloihin. Kuvittele esimerkiksi kirahvi keskellä ravintolaa. Kyseinen näky on nyt käynyt toteen Johannesburgissa, Afrikassa.

YouTube
YouTube

Lion Park -puistossa elävä kirahvi eksyi väärille teille, ja päätyi vaeltelunsa seurauksena keskelle paikallista ravintolaa. Paikan asiakkaat luonnollisesti hämmentyivät näystä ja kuvasivat sitä nauhalle. YouTube-videolle on onnistuttu tallentamaan tilanteen absurdius ja koomisuus.

Eläin kun ei ole moksiskaan turistien naurusta ja kameran salamavaloista. Lion Park -turistikohde kiinnostaa myös huippuluokan julkkiksia. Siellä ovat vierailleet monet supertähdet mukaan lukien Clint Eastwood, John Legend ja Shakira.