Lääkärit ymmällään – pikkutyttö itkee KIVIÄ silmistään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin uutisoidaan lääketieteellisistä ihmeistä, jotka hämmästyttävät terveysasiantuntijoita kautta maailman. Kerroimme taannoin tapauksista, joissa ihmiset olivat alkaneet itkeä kyyneleiden sijasta verta. Nyt Jemenissä on tavattu jotain vieläkin oudompaa.

YouTube
YouTube

12-vuotiaan tytön kerrotaan nimittäin itkevän kiviä. Lääkärit eivät ole kyenneet selvittämään syytä hämmästyttävään ilmiöön. Saadiya Salehin ei tiedetä kärsivän mistään tunnetusta sairaudesta. Kivikyyneleet ovat saaneet taikauskoisen pikkukylän paniikkiin.

Paikalliset uskovat itsepintaisesti lapsen olevan demonin vallassa. Epätietoisuus on nostanut myös kauhun pintaan mahdollisen vaarallisen epidemian suhteen. Vielä tilan ei ole kuitenkaan uutisoitu tarttuneen kenellekään muille, uutisoi Mirror-lehti.