Sotshista tuli kaoottinen floppi! ”Hotelleissa ei lattiaa, sähköä, vettä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjällä järjestettävät Sotshin talviolympialaiset ovat kaikkien aikojen kalleimmat talviolympialaiset, sillä rahaa on palanut useita kymmeniä miljardeja dollareita. Rahat ovat kuitenkin päätyneet aivan väärille tileille – ainakin lopputuloksen perusteella.

Toimittajat ja urheilijat ovat päässeet hiljalleen perille Sotshiin, ja samalla he ovat ryhtyneet päivittämään Twitteriin hämmentäviä kuulumisia olympiakylästä. Raportit ovat olleet karua luettavaa, sillä vain harvat ovat saaneet haluamansa hotellihuoneen. Hotellit kärsivät laajoista sähkö- ja vesikatkoksista, ja henkilökunta on jopa kieltänyt juomasta ”myrkyllistä vettä”. Yhdeksästä hotellista vain kuusi on saatu valmiiksi, joten osa urheilijoista ja toimittajista on käytännössä vailla majoitusta.

Lisäksi hotellihuoneen internetyhteyksistä moni saa vain haaveilla. Lisäksi hotellihuoneiden osia on putoillut. Urheilijat evakuoitiin viime yönä palohälytyksen takia, mutta samalla huomattiin palo-oven olevan lukossa. Hissit ovat luonnollisesti olleet rikki jo ensimmäisenä päivänä. CNN-uutiskanavan toimittaja esitti Twitterissä avunpyynnön, jotta tilanne saataisiin hallintaan. Hän kertoi hotellien olevan auki, mutta rakennustöiden olevan yhä kesken.