Eddie Murphyn tyttäret riisuivat sänkykuviin – näistä kuvista isä ei pidä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähtien lapset seuraavat usein vanhempiensa jalanjälkiä, ja yrittävät uraa viihdemaailman parissa. Esimerkiksi Alec Baldwinin ja Kim Basingerin tytär Ireland Baldwin on luonut uraa mallina. Nyt samaa yrittävät suosikkikoomikko Eddie Murphyn tyttäret.

19-vuotias Shayne ja 24-vuotias Bria nähdään seksikkäissä mallikuvissa, joissa he poseeraavat sängyllä alusvaatteisillaan. Kaunottaret ovat Eddie Murphyn ja hänen ex-tyttöystävänsä, Nicole Murphyn, tyttäriä. Valokuvaaja Dimitri Ray paljasti kuvien olevan otettu Nicolen ja tämän nykyisen poikaystävän, Michael Strahanin, yhteisen kodin sängyssä.

Edward Regan “Eddie” Murphy aloitti uransa stand up -koomikkona ja vuonna 1980 hän liittyi Saturday Night Live -komedia-ohjelman tähtikaartiin. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1 ja 2 sekä Eläintohtori 1, 2 ja 3. Näyttelijällä on viisi lasta entisen vaimonsa Nicole Mitchell Murphyn kanssa. Hänellä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.