Georgia May Jagger säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jaggerin tytär Georgia May Jagger on luonut viime vuosien aikana uraa mallina. 18-vuotiaana kuuluisuuteen noussut nainen nähtiin vastikään Just Cavalli -hajuveden rohkeassa mainosvideossa.

Verkossa itsestään ahkerasti kuvia jakava kaunotar on nyt päätynyt paparazzikuviin lekotellessaan auringossa Miami Beachilla.

21-vuotias Georgia Jagger sai jo 18-vuotiaana kiinnityksen brittiläisen Hudson Jeans -vaatemerkin mainoskasvoksi ja -vartaloksi. Kyseessä on farkkumerkki, jonka mainoskuvissa teinitähti nähtiin yläosattomissa vain kyseisiin farkkuihin sonnustautuneena. Georgia May Ayeesha Jagger on Mick Jaggerin ja hänen entisen mallivaimonsa Jerry Hallin tytär. Hän on ehtinyt lyhyellä urallaan poseerata jo muiden muassa Vogue ja Vanity Fair -lehtien kansikuvissa sekä Versacen mallina.