Kim kuvauksissa – tietenkin ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin häitä vietetään tulevana kesänä – ja viimeisimpien uutisten mukaan tapahtumapaikka sijaitsee jossain päin Eurooppaa. Pari on tutkaillut muun muassa Pariisin tarjontaa hääpaikkojen suhteen.

Kim Kardashian ehtii hääsuunnittelujen lisäksi touhuilla myös monenlaista muuta. Tähti julkaisi kuvan Instagramissaan menneestä kalenterikuvaussessiosta, jossa hän oli takahuoneessa meikattavana. Kuvauksista saattoi tulla rohkeat, sillä Kardashian oli jättänyt rintaliivit nahkatakkinsa alta pois, ja hänen yllään oli pelkät nahka-alushousut ja korkeavartiset saappaat.

33-vuotias Kim Kardashian omaa julkkismaailman kadehdituimman vartalon. Beyoncen, Nicki Minaj’n ja Jennifer Lopezin peppu tuntuu kalpenevan tummahiuksisen kaunottaren muodoille. Räppäri Kanye West otti äskettäin kultansa mukaan Bounce 2 -musiikkivideolle, joka herätti tirskuntaa suuressa yleisössä ja viihdemaailman edustajissa. Kornilla videolla pari lemmiskelee moottoripyörän päällä.