Brittikanavan homomyönteinen olympiamainos puhuttaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sotshin talviolympialaiset ovat herättäneet keskustelua jo viikkojen ajan ennen kilpailua muun muassa Venäjän homovastaisen ilmapiirin takia. Nyt brittiläinen televisiokanava Channel 4 on tehnyt pilailumielessä homoystävällisen mainoksen.

YouTube
YouTube

Sillä pyritään kannustamaan kaikkia olympialaisiin osallistuvia urheilijoita, ja mitä ilmeisimmin varsinkin seksuaalivähemmistöjen edustajia. Tarttuvan kappaleen esittää suurikokoinen karvarintainen mies, joka intoutuu hokemaan Gay Mountain -kappaletta sateenkaarivalojen alla.

Mainoksen lopussa ihmiset riisuvat paitojaan ja bilettävät kunnolla. Videolla nähdään muun muassa suutelevia miehiä. Mainoksella pyritään näpäyttämään homovastaista Venäjää kisojen aikana.