Karskin motoristin ulkonäkö pettää – koskettava Facebook-viesti leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moottoripyörien kanssa puuhastelevat miehet ovat eräs stereotypisesti selkeimmistä ihmistyypeistä, sillä ylipainoiset ja tatuoidut karskit partasuut eivät usein herätä suurinta mahdollista luottamusta kanssaihmisissä. Ulkonäkö voi kuitenkin pettää hyvin helposti.

Parhaillaan verkossa leviää alla nähtävä stereotypisen motoristin Facebook-viesti, jossa hän kertoo ihmisten pelkäävän häntä ja yrittävän pitää jälkikasvuaan kaukana hänestä. Mies kertoo olevansa kuitenkin tavallinen perheenisä, joka itki tytärtään enemmän, kun lapsella murtui käsi. Monet ihmiset kokevat tämännäköiset miehet automaattisesti pelottavina, vaikka ulkonäkö olisi hyvinkin kaukana totuudesta.

Samasta tekstistä on liikkunut verkossa useita eri versioita eri miesten valokuvilla, joten alla nähtävä ei välttämättä ole aito ja alkuperäinen. Alkuperäisen viestin kirjoitti Sudburyssä asuva Luc Perreault. Alla nähtävä versio leviää parhaillaan nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Facebook
Facebook