Fitness-Lucy säväytti Miamissa – paljasti timmin bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lopetettuaan näyttelemisen supersuositussa brittiläisessä Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa Lucy Mecklenburgh on keskittynyt enemmän bisneksiin. Neitokainen perusti muun muassa oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin, ja on sittemmin nähty markkinoimassa putiikkiaan monin tavoin.

Nyt 22-vuotias kaunotar on kuvattu lomailemassa Miamissa, jossa hän paljasti samalla bikinivartalonsa, joka oli verhottu punaisiin bikineihin.

Erottuaan entisestä kihlatustaan Mario Falconesta huhtikuussa 2012 Mecklenburgh on treenannut ahkerasti. Hän kertoi saaneensa paljon kysymyksiä ihmisiltä, miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan. Hänestä terveellinen ruoka ja säännöllinen treeni tekevät tehtävänsä.